Blåbärspaj med mjukost till efterrätt
Letar du efter recept på pizza som du kan bjuda på under fest?
Oavsett om du vill göra en smakfull och lockande mild eller en kryddig och välsmakande maträtt till middag, så är många av dem så lätta att du troligen vill fundera på att låta andra assistera dig att åstadkomma alla de olika typerna som du kan komma att njuta av.
Exempelvis kan du vara I behov av ett bra recept för att göra till ett pizza party.
Om du gör dem på festen, möjligtvis fler av de som kommer till partyt vill hjälpa till att åstadkomma sin egen eller i alla fall hjälpa dig att välja ingredienser.
När du har barn och låter dem bistå dig, kommer de förmodligen att vara glada och önskar gärna hjälpa till att göra en familjemiddag alternativt en smakfull dessert för familjen som alla kan dela ihop.
De tycker det är underhållande att göra degen, välja fyllningar och toppning på stora pizzor eller små enskilda pizzor för sig själva.
Om du ger dem chans att hjälpa dig kommer de att känna sig som en stor del av familjen och senare innan du vet ordet av, kommer de att göra dessa aptitretande recept själva för att betjäna dig.
Nedan hittar du en fantastisk efterrättspizza som blandar smaker och aromer av blåbär samt cream cheese.
Den är enkel att göra och består av endast ett fåtal ingredisner som är lätta att finna.
Använd detta recept och modifiera det till din personliga smak.
Till exempel, snarare än att göra blåbär och färskost, kanske du vill testa jordgubbar, banan eller kanske till och med melon och cream cheese.
Recept på Blåbär samt färskost Efterrättspizza
Vad du behöver
1 kopp mjöl
¼ bägare strösocker
½ kopp smör eller margarin
1 bägare vispgrädde
1 paket uppmjukad färskost ungefär 240 gram
1 bägare strösocker
1 blåbär aromer
Hur man gör det
Värm ugnen till 175 grader C.
I en stor bunke lägger du i mjöl, strösocker samt smör eller margarin. Blanda ihop bra tills du kan göra en boll av degen.
Tryck ut denna blandning slätt på en 12 tums pizza pan.
Placera i ugnen för att bakas i ungefär 8 till 10 minuter eller tills brödet fått en lindrig gyllenbrun färg.
Ta ut ur ugnen och låt brödet svalna tills du kan vidröra det.
Med samma skål blandar du vispgrädde, den uppmjukade cream cheesen och strösocker.
Blanda i blåbärsarom (efter smak) i grädden tillsammans i bunken till dess blandningen är tjock och smidig i konsistens.
Skeda denna fyllningsblandning över det kylda brödet slätt och därpå placera det i kylskåp för att kylas ned i minst 3 till 4 timmar.
För allra bästa resultat kyl det alltsammans helst under natten.
Detta är endast en av de flera diverse typer av specialpizza du och din familj kan lära sig att göra samt njuta av. vispa grädde glassmaskin