Prova att göra detta superbilliga vin
Inte alla av oss innehar råd att få ett bägare bra vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det nu vore möjligt, skulle samtliga tycka mycket om att förtära till ackompanjemang av denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som innehar firats sedan urminnes tider.
Det finns dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan allaredan när människan absolut hade lärt sig att bruka sin föda.
Denna dryck rekommenderas för förbrukning utav män, kvinns och pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet har visat några exceptionella egenskaper vad gäller att stoppa åldrande, typ att det innehar flera medicinska positiva egenskaper om de tas regelbundet alldenstund det är extremt rikt på antioxidanter.
För dem som inte kan köpa vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en ganska bra vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta inlägg kommer att visa dig hurdan man tillverkar detta.
Med en del övning kommer du att kunna göra ditt eget billiga vin som i smak kan tävla med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad man ska för ditt hemgjorda vin
En halv kopp socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 andel druvsaft samt ej innehar några övriga tillsatser
En butelj vari man kan mäta 4 liter vätska
Två-tre reguljära ballonger
Vatten – Det rekommenderas att begagna destillerat vatten, men man kan begagna ditt vanliga kranvatten för att ytterligare avta kostnaderna. Tea tree oil
Ett stift som kommer att nyttjas för att göra ett litet antal hål i ballongerna
Vinjäst. Men om man ej har det, kan normalt bagerijäst funka oxå fast smaken blir dessvärre därnäst också.
Kolla på Internet efter att ett bra vinjäst, de kostar inte flera kronor per avklarad butelj.
För nybörjare som ska en del mer orientering samt hjälp, skulle det vara bäst om du se till att du innehar med dej en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt och flaskor
Kavla opp ärmarna och gör dej beredd att göra vin
Ta tratten samt häll efter saften i behållaren.
Häll alla tre burkar (totalt 144 gram) samt häll efter i två gånger så mycket vatten.
Om du har tre burkar saft, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir totalt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den hälft koppen socker.
Skaka igen djupt.
Sockret skall vara helt löst i slutet av blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, blanda ut jästen enligt instruktioner samt få den beredd för bruk.
När jästen är beredd, tillsätt också denna till blandningen man har samt skaka åter.
När detta har slutförts, binda du ballongen till mynningen utav behållaren.
Säkerställ att ballongen innehar några gap i sej innan du knyter fast den till mynningen utav behållaren.
Det finns ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen utav behållaren.
Det borde vara väl tillverkat samt nära (här kan man använda snöre alternativt gummiband att knyta med).
Placera behållaren på en varm plats, där den inte ska störas på minst en halv dag (12 timmar).
Vid slutet av denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett bevis på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta några 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva bombastisk med gas som genereras av jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses opp är processen verksam.
Du kommer att veta när vinet är färdigt, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu måste du hälla det makligt igenom en sil i de flaskor du vill ackumulera det i.
Flaskorna borde företrädesvis har en dunkel färg.
Stoppa in i kylskåpet samt njut sedan av ditt eget vin som kostade nära nog inget – men det är smaskigt!